Wapenhandel Colenbrander
Kleiduivenschietbaan De Heide

Kleiduiven schieten is voor veel mensen een leuke hobby, voor andere mensen een leuk uitje, voor enkelen van ons een Olympische sportdiscipline... Op schietbaan De Heide zijn verschillende mogelijkheden om als beginner of geoefend schutter te komen schieten!

  • Je kunt als niet-geoefende schutter kleiduiven schieten, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of andere groepsactiviteit. Tegen een all-in prijs krijg je de beschikking over baan, geweren, munitie, schietbril (te leen), gehoorbescherming en de begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Minimale groepsgrootte 4 personen.
  • Groepsprijzen: € 27,50 per persoon per ronde van 25 kleiduiven. Groepsgrootte en/of catering in overleg. Openingstijden op woensdag en zaterdag, voor tijden      en reservering zie onze welkomstpagina of stuur gewoon een e-mail voor meer informatie.
  • Jachtopleiding: wij verzorgen de lessen kleiduivenschieten voor de deelnemers van de jachtopleiding van Stichting Jachtopleidingen Nederland. Daarnaast wordt het oefenen in het kogelschieten voor de opleiding door ons georganiseerd met samenwerkingspartners schietbaan Jaspers in Winterswijk en de firma Hendrix in Lottum (Limburg). Meer info, data en tijden: zie de pagina jachtopleiding.
  • Ook geoefende schutters zijn welkom. Naast de vaste leden van de schietvereniging is er plaats voor de jagers en verlofhouders om de baan te bezoeken. Om niet voor verrassingen te komen te staan, neem even contact op om te horen wanneer het van beide kanten het beste uitkomt.
  • De Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (KNSA) hanteert een adviesleeftijd vanaf 16 jaar voor kleiduivenschieten.
  • Een combinatie met andere activiteit of BBQ / Lunch / Stamppotten op onze locatie? Bel of mail ons!
  • Gelegenheden in onze omgeving? Eten bijvoorbeeld bij de Boldiek (5 km), of in het dorp Halle bij De Woage (2 km), voor een vrijgezellenarrangement en eten bij Wolfershuus in het Wolfersveen (6 km). Of breng een bezoek aan het laatste nostalgische café uit de Achterhoek, café de Tolhut. Rand Halle / Mariënvelde, vraag gewoon de weg er is geen verwijzende website uiteraard. Overnachten kan bijvoorbeeld bij de Hofshoeve of bij boerderij Maats in Halle (2 a 3 km). Even verderop is er ook kampeergelegenheid met veel privacy voor grote groepen (outdoor evenement?) kijk eens bij camping Jena op www.camping-jena.nl in Hummelo.